Simpelscript.nl

Simpelscript

Een website van Maartens automatisering
Uw partner op het World Wide Web

Offerte aanvragenBelangrijke informatie

Wij proberen zoveel mogelijk informatie te leveren over onze diensten en producten. Dit gaat soms heel erg ver, maar wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren. Als u iets snel wilt weten, bestellen of wat dan ook kunt u dit doen door een e-mail bericht te sturen.

Op de betreffende contact pagina staan wat adviezen die belangrijk zijn om op te volgen als u contact met ons opneemt. Deze zijn puur bedoeld om onduidelijkheden te voorkomen en tijd te besparen.

Altijd een prettige samenwerking

Een goede webdesigner is een creatief persoon met inzicht in vormgeving en functionaliteit. Hoewel je veel kunt leren zijn er eigenschappen die in je moeten zitten. Neem bijvoorbeeld een schilder. Bijna iedereen kan leren schilderen maar niet iedereen is word een beroemd kunstenaar. Het is (lijkt mij) dan ook belangrijk dat een webdesigner iemand is die zich hoofdzakelijk bezig houd met het ontwerp en de vormgeving. Nu is het tegenwoordig wel zo dat klanten meer eisen dan alleen een mooie website. Zo moet men kunnen communiceren met de klant. Niet via een normaal e-mail linkje (spambots zijn hier gek op), maar via een mooi contact formulier. Of klanten willen zelf hun site gaan bijhouden via een CMS (content manegement system). Of klanten willen een webwinkel. Eigenlijk is je fantasie de enige grens, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maartens automatisering kan deze wensen vervullen door middel van scripts.

Als een webdesigner met ons gaat samen werken, kan hij of zij dus alles aanbieden wat er maar te verzinnen is. Dit zonder zelf de technische kennis te hebben, maar belangrijker nog; de designer kan zich 100% storten op zijn eigen werkzaamheden. Het gezegde schoenmaker blijf bij je leest komt hier heel mooi tot zijn recht.

Wat stelt Maartens automatisering als voorwaarde voor een prettige samenwerking? Ten eerste moet je echt van je werk houden, en graag de klant tevreden maken. Je mag niet te duur zijn, Maartens automatisering wil voor iedereen werk af kunnen leveren, dus ook voor mensen met een kleiner budget. Je moet van informeel houden, flexibel zijn en goed kunnen / willen samenwerken. Kortom, het moet klikken.

Nog meer samenwerking?

Webdesigner

Nog een leuke bijkomstigheid is dat Maartens automatisering ook hosting aanbied. U als webdesigner kan/mag hiervan meeprofiteren. Zo kunt u ook hosting aanbieden aan uw klanten, of deze klanten doorsturen. Uw voordeel is, dat uw sites altijd op de servers komen te staan die u door en door gaat kennen. Of waarbij Maartens automatisering u kan helpen als geen ander. Natuurlijk is dit geen verplichting. Heeft u inmiddels een hostingprovider waar u erg tevreden bij bent, of doet u zelf aan webhosting dan kunt u dat gewoon zo laten. Het is maar een mogelijkheid die ik u hier aanbied.